AKTUELNO

Jako nevreme koje je juče pravilo haos po Srbiji, dovelo je apokaliptičnih scena. Ipak, u svom tom haosu, dve devojke iz Beograda, našle su i način da se zabave, vodeći se onom našom starom "udri brigu na veselje".

U jednom od potopljenih delova glavnog grada Srbije, one su jednostavno rešile da se okupaju.

Sinoć je bilo kritično na više lokacija u Beogradu, jaka vodena bujica je nosila sve pred sobom, potopljen je jedan noćni klub, kao i modni studio. Nevreme je napravilo haos i na Autokomandi, gde je i nastao snimak za rubriku "verovali ili ne".

Skočile u bujicu kod Autokomande

Video koji je objavljen na TikToku, prikazuje dve mlađe devojke kako stoje nad ogromnom barom. Nekoliko sekundi kasnije, njih dve su se uhvatile za ruke, a zatim, nakon par koraka i jednostavno bacile u vodu.

Posle "plivanja", ustale su iz vode, a zatim su počele i da igraju i da se zabavljaju kao da su na moru

Snimak je za kratko vreme zabeležio veliki broj pregleda i komentara.

@mambolinnna

Beograd popalvioooo #fypage #sandratodic

♬ Originalton - Salih Selim

"Lep vam je bazen, Sandrice", "Jao, šta sve tu pliva", "E, baš su kraljice..", "Bravo devojčice, divno izgledaš, samo plivaj, tako, tako, tako sad malo lupkaj nožicama", ređali su se komentari.

Nisu znale da je voda iz kanalizacije.

A onda su se oglasili i oni koji su znali odakle potiče ovolika količina vode.

"Da li će im neko reći da je ovo 50% kišnica, a 50% kanalizacija koja se izlila! Ili da im ne kvarimo sreću!", "Jaoj ljudi kanalizacija iz celog grada se izlila bre nazad na ulice zbog količine vode koja je pala niste normalne", bili su samo neki od komentara usmereni na "kvalitet" vode u kojoj su se devojke kupale.

Jako nevreme pogodilo je noćas Beograd i ostavilo za sobom veliku količinu vode koja je preplavila ulice, a građane u neverici, jer ovakvo nešto nije skoro zabeleženo. Neki delovi grada su manje pogođeni, dok u drugim delovima deluje kao da su ulice rečna korita koja su se izlila.

Autor: Iva Besarabić