AKTUELNO

Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzelo je pojačane mere obezbeđenja širom Beograda nakon terorističkog napada u Moskvi, u kom je poginulo najmanje 133 osobe, dok je ranjeno više od 100.

- Brinemo o vašoj bezbednosti. Ministarstvo preduzima pojačane mere obezbeđenja u svim tržnim centrima I drugi prometnim mestima sirom Srbije - navodi se u saopštenju Ministarstva.

Kako što je predsednik Aleksandar Vučić najavio sinoć, na ulicama je primetan broj pripadnika bezbednosnih službi. Pripadnici specijalnih jedinica nalaze se i u Tržnom centru "Galerija".

Foto: Privatna arhiva

Ministar Gašić obišao pripadnike policije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je večeras pripadnike policije koji obezbeđuju utakmicu Crvena zvezda - Zenit i tržni centar "Galerija".

- Obišao sam večeras pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji brinu o bezbednosti i sigurnosti posetilaca jednog od najvećih tržnih centara u Beogradu. Policija će pojačano biti prisutna i preduzimati mere obezbeđenja u svim tržnim centrima, trgovima i drugim prometnim mestima u Srbiji, kako bi se svi naši građani osećali sigurno i bezbedno - naveo je ministar, kako je objavljeno na Instagram nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova.

U jučerašnjem terorističkom napadu na koncertnu dvoranu "Krokus siti" u Moskvi, za koji je odgovornost preuzela Islamska država, ubijene su 133 osobe, a više od 140 je povređeno.