AKTUELNO

Njihov spoj klasičnog i pop muzičkog izraza rezultirao je jedinstvenim zvukom koji osvaja srca publike širom sveta.

Ovo nije samo koncert, već spektakularno muzičko iskustvo koje će uzdrmati srpsku kulturnu scenu! Il Divo, jedan od najpoznatijih međunarodnih vokalnih sastava, zajedno sa virtuoznim pijanistom Stefanom Đokovićem, stiže u Štark Arenu 28. oktobra da vas ostavi bez daha.

Il Divo čine četiri izuzetna pevača iz različitih delova sveta: Švajcarska, Francuska, Španija i Sjedinjene Američke Države. Njihov spoj klasičnog i pop muzičkog izraza rezultirao je jedinstvenim zvukom koji osvaja srca publike širom sveta. Sastav je osnovan 2003. godine i od tada su prodali milione albuma i osvojili brojne nagrade, uključujući i Grammy.

Il Divo su postali sinonim za virtuozno izvođenje klasične muzike u savremenom kontekstu, a njihovi hitovi poput "Time to Say Goodbye" i "Regresa a Mi" osvojili su brojne top-liste i srca obožavalaca širom sveta.

Očekuje vas nezaboravan susret sa najvećim hitovima koje ovaj jedinstveni sastav izvodi. Ali ovaj koncert je mnogo više od muzike. To je kulturna manifestacija i podrška mladim talentima naše zemlje. Zahvaljujući velikodušnosti velikih kompanija, deca iz muzičkih škola dobijaju priliku da budu deo ovog veličanstvenog događaja, što će im pružiti inspiraciju da sanjaju o velikim scenama poput scene u Štark Areni.

Najvažnija vest je da su karte za ovu neponovljivu noć u prodaji. Možete ih pronaći na Tickets.rs, efinity.rs, ddtickets i na blagajnama Štark Arene.

Ne propustite ovu priliku da budete deo ekstravagantnog kulturnog događaja koji će zauvek ostati urezan u sećanjima svih prisutnih. Kupite karte sada i pridružite se ovom nezaboravnom putovanju kroz muziku i emocije na koncertu Il Diva. 

Autor: S.P.

#Il Divo

#koncert

#Štark Arena