AKTUELNO

Još jedan hit koji najavljuje njegov pozorišni prvrnac Lucifer.

Željko Mitrović, čovek koji ne samo da je vrsni poznavalac muzike, već je i sam vrsni basista, odlučio se na više nego neobičan podvig, a to je da sam prepeva numere koje će se naći u njegovom pozorišnom prvrncu Lucifer, koji će otvoriti njegovo pozorište budućnosti – Teatar Odeon. Nakon velikih hitova Olivera Mandića „Ako lažem, tu me seci“, „Sve je propalo“ i „Osloni se na mene“ – Mitrović je poželeo dajoš jednom Mandićevom regionalnom hitu da potpuno novo ruho. U pitanju je numera „Nije za nju“.

Foto: J. Simonović

Foto: J. Simonović

Pesma „Nije za nju“ izašla je davne 1981 godine i našla se na Mandićevom albumu „Probaj me“. Danas, Željko Mitrović , inspirisan ovim vanvremenskim hitom, došao je do fenomenalne ideje kako da osvoji imlado i staro. Mitrovićeva verzija pesme „Nije za nju“ odiše nešto bržim i dosta modernijim ritmom. Ovakvog Žeksa do sada nismo upoznali. Kada je krenuo sa Mandićevim obradama – novina za publiku jeste bila da ga vidimo u ulozi pevača, njegovo umeće na klavijaturi imali smo prilike da vidimo sa MONXima, ali sada je sebe prevazišao kada se izbacio hip-hop numeru gde imamo priliku da ga čujemo i kako repuje, ali i kako đuska.

Foto: J. Simonović

Mitrović da bi dočarao delić atmosfere koji nas očekuje u Teatru Odeon - video za pesmu “Nije za nju” snimao je u LEONARDU, najvećem digitalnom studiju na svetu koji je sam isprojektovao i izgradio. Društvo na bini pravili su mu plesači, brejk-denseri, ali i prateći vokali, dok je iza njih dočarana atmofera grada kao iz najpopularnijih video igrica. Spoj hita koji je obeležio tadašnju Jugoslaviju, sa modernim pristupom današnjice – kako u muzičkom, tako i u vizuelnom smislu.

Teatar Odeon - digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle u Beogradu na kom se intenzivno radi,svakako će biti nesvakidašnje mesto u regionu za koje će se tražiti karta više. Sa nestrpljenjemisčekujemo njegov pozorišni prvenac Lucifer, jer po svemu sudeći, publici će uspeti da ponudi ono što dosada kod nas sigurno nismo imali prilike da vidimo i čujemo. Možda nije za nju, ali svakako jeste za svenas - dugo očekivana era koja će početi 1.10.2023. u Beogradu.

Autor: SP

#Lucifer

#Nije za nju

#Oliver Manduć

#Pink Media Group

#Teatar Odeon

#Željko Mitrović