AKTUELNO

Ukoliko vas kod neke menjačnice koja ne radi zaustavi čovek koji nudi da zameni novac, nikako nemojte da pristanete, u pitanju je prevarant koji će vas opelješiti!

Naime, nekoliko građana je na društvenim mrežama upozorilo da se ljudi čuvaju od prevaranta koji ljude "lovi" kod menjačnica koje ne rade, a koji su želeli da promene novac.

- Prevarant hvata ljude u okolini menjačnica, kada nisu otvorene, da ljudima zameni pare, jer navodno njemu trebaju evri, a menjačnica ne radi, pa taman ako vam trebaju dinari. Preda vam pare uredno da prebrojite u dve gomile, a onda izvuče pare iz prve gomile dok vi brojite drugu gomilu i potkrade vas. Sve odradi profi i brzo - upozorio je jedan čovek na Instagram stranici "Serbia live Beograd".

On je naveo da mu se to desilo kod Palilulske pijace, kao i da čovek koji vara ljude na ovaj način nosi crni kačket, da je star oko 45-50 godina.

Dodaje i da će sve prijaviti policiji.

- Taj isti opelješio je moju koleginicu na Slaviji pre dva meseca. Čuvajte se ljudi! - navodi se u jednom od komentara.

Jedan čovek dodao je da su njega prevarili za 50.000 dinara.

- To su Bugari, mene su prevarili ne vredi da se prijave. Ja sam prijavio i moram sam i ja da platim kaznu jer nije legalno menjati pare na ulici - podelio je svoje iskustvo jedan korisnik društvenih mreža.

Autor: