AKTUELNO

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica, u ponedeljak, 29. maja, od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Aleksandra Vojinovića, Ljubiše Jelenkovića, Slavka Miljkovića, Braće Milošević, Patin majdan, Delovima, Dušice Spasić, Ivangradskoj, Južnomoravskoj, Lugovačkoj, Labuda Šćekovića i Svetog Luke.

Takođe, kako je saopštio „Beogradski vodovod i kanalizacija”, radove je najavila i „EPS Distribucija”, zbog čega će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac. Istog dana od 8 do 15 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici put za Markoviće, u naselju Ripanj.

Radovi su predviđeni i na vodovodnoj mreži u opštini Novi Beograd, te će u utorak od 8 do 18 sati bez vode ostati potrošači u Ulici Tadije Sondermajera.

Na vodovodnoj mreži u Voždovcu radiće se istog dana, te će od 8 do 18 sati bez vode ostati potrošači u Ulici vojvode Prijezde (od Gospodara Vučića do Rade Končara).

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom za piće, a mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, kao i na web-adresi www.bvk.rs.

Autor: