AKTUELNO

Društvenim mrežama kruži video zapis dvojice momaka koji su se radi snimanja panorame popeli na vrh pilona Mosta na Adi što je izazvalo pravu buru u javnosti.

Mladi jutjuber Marko Čolaković koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Kresoje istražuje napuštena mesta, a veoma često se penje na krovove i visoka zdanja kako bi pratiocima pružio nesvakidašnji doživljaj.

Kresoje je u društvu jednog mladića osvojio Most na Adi, a snimak na kom se vidi kako na visini od 200 metara sede na vrhu mosta izazvao je lavinu komentara.

- I još jedan simbol grada Beograda je osvojen, uspešno smo se popeli na visinu od 200m i ujedno na najvišu građevinu u gradu. Osećaj adrenalina i uzbuđenja je bio neverovatan - poručio je jutjuber i postavio snimak koji ledi krv u žilama, a svi su se pitali odakle im toliko hrabrosti za ovakav poduhvat.

Foto: TV Pink Printscreen

KOMENTARI PODELJENI

- Stvarno ne znam kako uspevaš ovo? Ali jedno veliko svaka čast brate! - - Nema tih para...svaka vama čast! - - Svaka vam čast momci na ludoj hrabrosti - - Da sam vam ja mama, par šamara čim siđete. Za hrabrost i za sve što radite, a delite sa nama, jedno ogromno bravo, ali iz ugla jedne majke...uh...sledila sam se - - Čoveče, zavrte mi se u glavi, još toliki tesan prostor gore za vas dvojicu- samo su neki od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama -

- Ja to uveliko radim, samo je bilo pitanje kada ću ja to precrtati sa liste. Različita su osećanja bila pomešana, bilo je malo straha, adrenalina - rekao je Čolaković.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje kako se popeo gore, jutjuber nije želeo da otkrije.

Sat vremena smo se peli gore, sa pauzama - priča on.

Za kraj, on je poručio mladima da nešto ovako ne pokušavaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: