AKTUELNO

Linija 38 biće ukinuta na mesec dana zbog radova na putu, a linija EKO2 saobraćaće izmenjenom trasom na Dorćolu od 14. do 16. januara.

Radovi na kolovozu Ulice Milošev kladenac izvode se na delu od Ulice Pavla Savića sledećih 80 metara, gledano u smeru ka pogonu "Kosmaj". Radovi će se izvoditi od 15. januara do 15. februara, zbog čega će privremeno biti ukinuta linija 38.

Takođe, zbog priključenja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu stambeno-poslovnog objekta "Kalemegdan park" u Ulici Pjarona de Mondezira doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi se izvode na trotoaru i kolovozu (desna strana kolovoza) u ovoj ulici, na delu od pešačkog prelaza koji se nalazi posle zone raskrsnice sa Uzun-Mirkovom sledećih 76 metara, gledano u smeru ka Ulici cara Dušana. Radovi će se izvoditi od 14. do 16. januara.

Vozila sa linije EKO2, u smeru ka Dorćolu, saobraćaće sledećom trasom: Trg republike – Francuska – Cara Dušana – Tadeuša Košćuška i dalje redovnom trasom, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.