AKTUELNO

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić danas je obišao infrastrukturne radove koji su u toku na više lokacija na teritoriji opštine.

Foto: Foto/GO Zvezdara

Vladan Jeremić je prvo posetio majstore koji obavljaju radove na uređenju platoa ispred Mesne zajednice „Ćirilo i Metodije” u Učiteljskoj ulici, koji su finansirani iz budžeta Opštine, da bi nakon toga posetio Osnovnu školu „Vladislav Petković Dis”, u Velikom Mokrom Lugu, u kojoj ga je dočekala direktorka škole Tatjana Galić koja ga je obavestila o toku radova koji se odvijaju u dvorištu i na terenima škole.

Foto: Foto/GO Zvezdara

Nakon ovoga, predsednik GO Zvezdara je obišao radove u ulici Koste Nađa u Mirijevu u kojoj se u neposrednoj blizini OŠ „Pavle Savić” pravi teretana na otvorenom, čiju izradu sufinansiraju Ministarstvo omladine i sporta i Gradska opština Zvezdara, kao i radove na asfaltiranju parking mesta u istoj ulici koji se finansiraju iz budžeta Opštine.

Foto: Foto/GO Zvezdara

Obilazak terena je nastavljen u Malom Mokrom Lugu u kome je Jeremić prvo obišao parcelu površine 45 ari u ulici 29. novembra u kojoj se, u zajedničkom projektu Opštine Zvezdara i Ministarstva za zaštitu životne sredine, obavljaju radovi na uređenju, nakon kojih će ovde biti posađeno 160 sadnica smrče i breze koje će doprineti da vazduh u ovom delu opštine bude čistiji, ali i da se spreči pojava klizišta, a posle ovoga je posetio Crkvu Svetog Trifuna u ulici 20. oktobra u kojoj su, na osnovu odluke Skupštine GO Zvezdara o izdvajanju sredstava iz budžeta Opštine, izgrađene granitne stepenice i prilazi u hram, zamenjena dotrajala stplarija i urađeno pokrivanje kapele bakrom.

Foto: Foto/GO Zvezdara

Obilazak terena završen je u ulici Ruže Jovanović u kojoj se obavljaju radovi na asfaltiranju ulice koji su finansirani sredstvima iz opštinskog budžeta.

Foto: Foto/GO Zvezdara

Nakon završenog obilaska Jeremić je istakao da je zadovoljan tempom kojim se realizuju započeti radovi na ovih 7 lokacija i istakao da sve ovo potvrđuje da se Zvezdara svakoga dana sve više razvija, a Opština pokazuje brigu za potrebe stanovnika.

Foto: Foto/GO Zvezdara

Autor: