AKTUELNO

Oglas za izdavanje stana na Voždovcu sa pogledom na Hram Svetog Save za čak 1.500 evra mesečno razbesneo je mnoge podstanare koji su u potrazi za nekretninom.

Iako su cene najmova skočile za minimum 50 odsto mnogi stanodavci, prema rečima podstanara, preteruju u oglašavanju nerealnih cena najmova za stanove.

Gotovo da u Beogradu nema garsonjere ispod 300 evra i to na periferiji grada, dok su cene kirija za male stanove u centru prestonice minimum 500 evra.

Međutim, oni veći stanovi tačnije dvosobni i trosobni se izdaju i za više od 1.500 evra. Takav primer je i nekretnina na opštini Voždovac koja gleda na Hram Svetog Save, prema rečima vlasnika, luks opremnljena i izdaje se za 1.500 evra.

Foto: printscreen

- Luks opremljen stan na odličnoj lokaciji sa pogledom na Hram Svetog Save. Prostran i svetao sa ogromnom luks kuhinjom i trpezarijom odvojeno od dnevnog boravka. Kupatilo novo, renovirano, nekorišćeno. Dva ogromna američka plakara u hodniku i dnevnoj sobi. Velika spavaća soba sa stolom za šminkanje. Odmah useljiv - piše u oglasu koji se šeruje i na društvenim mrežama.

- Ovo je sramno! Dokle više?! Stan na Voždovcu od 70 kvadrata za 1.500 evra - prokomentarisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Međutim, to nije sve jer u oglasu piše da su mesečne režije čak 130 evra što je dodatno razbesnelo podstanare.

Podsetimo, Kurir je u više navrata pisao o nerealnim cenama kirija koje su u pojedinim slučajevima u Beogradu skočile i do 100 odsto!

Autor: