AKTUELNO

Obnova Bulevara patrijarha Pavla u Beogradu trebalo bi da bude završena do oktobra ove godine, a ostalo je da se izrade tramvajske baštice, ivičnjaci, odvodnjavanje, asfaltiranje trotoara, javno osvetljenje i ozelenjavanje, rekli su iz Direkcije za gradjevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Posao na toj deonici bulevara, od Ulice Pere Velimirovića do Košutnjaka, vredan 1,3 milijarde dinara, a da su do sada završene obe kolovozne trake, instalacije i semafori, kažu u ovoj Direkciji.

Radove je u septembru 2019. godine započeo konzorcijum okupljen oko kompanije "Energoprojekt", a prvobitni rok za završetak radova bio je 540 dana, odnosno do proleća 2021. godine.

Rokovi su prvobitno pomereni za septembar 2021. godine, uz obrazloženje da je uz pandemiju korona virusa bilo i nepredvidjenih problema na gradilištu, a deo novih saobraćajnih traka u bulevaru je u medjuvremenu pušten u saobraćaj.

Radovi su u toku i na drugom delu bulevara, na deonici od hipodroma do Košutnjaka, a rok za završetak je maj 2023. godine.

#Beograd

#Bulevar Patrijarha Pavla

#radovi na putu