AKTUELNO

Objavljen je snimak automobila koji je vozio pijani muškarac.

Nepoznate osobe zaustavile su u četvrtak uveče vozača koji je, prema pisanju na Instagramu, bio u vidno alkoholisanom stanju i takav seo za volan, rizikujući na taj način bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

- Čovek mrtav pijan za volanom vozi, neko je mogao da nastrada, kada videte ovako nešto pomozite, odreagujte, spasite nečiji život.. Oduzeli smo mu ključeve i pozvali policiju! Jajinci pre strelišta ka Avali - navodi se na društvenim mrežama.

Nakon ove objave na društvenoj mreži Instagram usledili su pomešani komentari. Neki su osudili postupak ljudi koji su zaustavili vozača, drugi su pohvalili njihov postupak.

- Ključeve mu baciti u žbunje, pa nek ih traži sutra kad se otrezni. Treba neko da nastrada zbog imbecila - glasio je jedan komentar.

- Za takve i treba zvati policiju, da dobije takvu kaznu da više nikada ne pomisli pripit da uđe u auto, a tek ako je pijan. Zar bi trebalo da sledeći put ubije tako nekog jer nije zvana policija i nema posledica? - upitala je jedna osoba.

- Napokon da neko i reaguje, a ne samo da snima. Svaka čast. A 'gospodin' moze da ide u tri lepe. Stoka - glasio jedan komentar.

Trenutno nije poznato da li je protiv vozača podneta odgovarajuća krivična prijava.

Pogledajte snimak vožnje pijanog vozača: