AKTUELNO

Deca bez roditeljskog staranja, iz ukupno četrnaest ustanova, ovog leta uživaće na moru.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, sada već petnaestu godinu za redom šalje klince bez roditeljskog staranja na letovanje. Obzirom da tradicija traje deceniju i po, jasno je da je u pitanju čvrsta veza između Željka i mališana i da se i jedna i druga strana raduju svakom susretu, ali i prilici za lepše detinjstvo koja znači klincima, ali i Mitroviću koji želi da im to omogući.

Ovog leta, klinci idu na more u dve ture. Prva tura je krenula na more 1.07. i deca iz šest domova su se skupila na dva zborna mesta - u "Dečijem selu" u Sremskoj Kamenici i u "Vaspitno-popravnom domu" u Kruševcu. Druga tura kreće iz Beograda, 8.07. iz Zvečanske , gde će se okupiti mališani iz svih sedam beogradskih domova. Obe ture mališana biće smeštene u hotel "Delfin" u Bjeloj.

Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, i ovoga puta ispratio je svoje klice na letovanje i podelio im, kao i uvek, džeparac za put i naravno budžet za vodene sportove.

Foto: Instagram.com/Ž. Mitrović

"Velike su vrućine i mislim da je pravo vreme da naša dečica odu na more. Više od deset godina ih vodimo na more i zimovanje, ali druga godina kako vodimo i svu decu bez roditeljskog staranja iz cele Srbije. Dva zborna mesta su u Sremskoj Kamenici i u Kruševcu, tako da šest domova za decu bez roditeljskog staranja se skupljaju na ta dva mesta. Nažalost nisam mogao da budem na oba mesta, ali sam organizovao i da u Kruševcu deca dobiju džeparac i budžet za vodene sportove, jer bez toga letovanje nije letovanje. Večeras na letovanje idu deca iz šest domova za decu bez roditeljskog staranja i deca iz Vaspitno-popravnog doma. Ta deca su jako značajna i na njih treba obratiti posebnu pažnju - pre svega što zaslužuju i drugu i treću i četvrtu šansu! Na kraju krajeva i ja sam bio đavolko kada sam bio dete..." - rekao je Mitrović

Foto: Instagram.com/Ž. Mitrović

"Sledećeg petka idu sva deca iz svih sedam beogradskih domova za decu bez roditeljskog staranja. Smena će biti za sedam dana, a ja ću se truditi da u tom periodu kada se budu smenjivali vidim da li je sve u redu i da vidim da li je još nešto potrebno od sprava za vodene sportove. Ove godine smo uzeli jedan od najboljih hotela - hotel Delfin u Bjeloj. Hotel ima pet zvezdica i all inclusive tako da deca mogu slobodno da jedu i piju šta žele - sve je plaćeno unapred." - zaključio je Mitrović

Foto: Instagram.com/Ž. Mitrović

Željko Mitrović, još jednom je pokazao da su klinci iz domova za decu bez roditeljskog staranja važan deo njegovog života, kao i da petnaest godina posvećenosti da da svoj doprinos u njihovom odrastanju bespogovorno šalje poruku da nisu sami.

Foto: Instagram.com/Ž. Mitrović

Autor: S.P.

#Bjela

#Deca bez roditeljskog staranja

#Hotel Delfin

#More

#Željko Mitović