AKTUELNO

Gradska opština Zvezdara potpisala je Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji sa NAJU- Nacionalnom Akademijom za javnu upravu sa ciljem da se kroz saradnju dve institucije, omogući zaposlenima bolja dostupnost i veća informisanost o programima koji im se pružaju u okviru NAJU.

Sporazum su potpisali u ime GO Zvezdara, predsednik Vladan Jeremić a u ime Nacionalne Akademije za javnu upravu v.d. direktora Dejan Miletić.

Foto: GO zvezdara

Foto: GO zvezdara

Ovom prilikom održano je i predstavljanje programa NAJU koji obuhvata Obuke za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave koje su usmerene na povećanje njihovih kompetencija-znanja i veština a koje su dostupne svima i besplatne.

Foto: GO zvezdara

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić je rekao da smo prva Opština u Beogradu koja je potpisala Sporazum o saradnji sa Nacionalnom Akademijom za javnu upravu jer shvatamo značaj sticanja kompetencija zaposlenih iz različitih oblasti ali i unapređivanje znanja koje će povećati efektivnost rada službenika.

V.d. direktora NAJU Dejan Miletić pozvao je prisutne da se u što većem broju registruju na LMS platformi NAJU i odaberu Obuke koje bi pohađali jer današnji svet i napredak tehnologija, nameće koncept celoživotnog učenja.

Foto: GO zvezdara

On je rekao da ova institucija postoji četiri godine i da je tokom tog perioda uspela da zauzme značajno mesto i bude priznata kao ustanova u kojoj se dobija primenljivo znanje zahvaljajući pažljivo odabranom programu obuka i stručnim predavačima. Ovom prilikom je rečeno i da NAJU može da organizuje obuke samo za zaposlene GO Zvezdare na određenu temu za koju postoji potreba.

Foto: GO zvezdara