AKTUELNO

Žitelji Umčara poželeli su da se javna površina, koja je bila zapuštena sredi kako bi bila pogodna za druženje, ali pre svega bezbedna za igru dece. Dragan Pantelić, predsednik GO Grocka, rekao je za PINK da su se rado odazvali i odmah uputili u rešavanje ovog problema.

Pantelić je istakao da su izašli na teren na inicijativu sugrađana, kako bi rešili ovaj problem.

- Ovde se naši građani okupljaju i druže, i gde se naša deca igraju. Naša je obaveza da svaki problem koji se targetira u što bržem i kraćem roku rešimo – rekao je Pantelić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, ekipa EKO Grocke će sve da uredi i reši i dovesti ovo mesto za prikladno i bezbedno mesto za druženje i igranje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovde ima oko 30 ari površine. Mi svaki problem brzo rešavamo, sada ćemo ovde sve urediti da bude prikladno za građane – rekao je Pantelić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pantelić se zahvalio Pinku zbog inicijative za rešavanje ovakvih problema i udelio domaće prirodno voće za ekipu.

Maja Mitrović, žiteljka Umčara, istakla je da je prostor bio veoma zapušten, da je poželela da se sredi, s obzirom, kako kaže, da je javna površina i da je prigodna za druženje i igru dece.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovde se nalazi jedan lep lenjikovac, takođe i izvor vode. Ovo je jedno jako lepo mesto za druženje i opuštanje, ali je bilo jako zapušteno – rekla je Mitrović.

Kako kaže, sada će deca moći da se igraju i da uživaju, kao i stariji i zahvalila se svima na tome.

Autor:

#Beograd

#Grocka

#Umčari