AKTUELNO

Čini se da se nije puno potresao.

Instagram zvezda Nikola Keljanović (23), poznatiji kao "Ćaletov sin" koji vozi preskupe automobile i snima se kako jurca putevima, ponovo je učestvovao u saobraćajki.

Kako saznajemo, do udesa je došlo u Vojislava Ilića, a na mercedesu "C klasa" vrednom oko 50.000 evra, pričinjena je manja materijalna šteta. Iako je šteta manja, s obzirom na vrednost vozila, ona će ga skupo koštati.

Foto: E-Stock

Prema poslednjim informacijama, povređenih nema.

Keljanović, čini se, nije puno potresen zbog udesa, budući da se na fotografijama nonšalantno šeta oko vozila i čačka telefon.

Foto: E-Stock

Ko je "Ćaletov sin"?

Ovaj mladić digao je veliku prašinu kada je slupao zlatni porše, a onda napravio niz drugih skandala.

Foto: Instagram.com/nerad_tips

Činjenica je da njegov otac, po sopstvenom priznaju, ima građevinsku firmu u Nemačkoj, ali Nikola za sebe kaže i da je "najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima".

Javnost posebno intrigira njegovo rasipništvo, gomile evra na sve strane i skupi automobili koji se redovno mogu videti i na njegovoj Instagram stranici, ali i na stranici "nerad tips". Upravo je to i naziv tipserskog sajta u Srbiji.

S druge strane, govoreći o ocu, Nikola je i sam jednom prilikom izjavio da negov otac ima građevinsku firmu u Nemačkoj i da se ne ponosi postupcima svog sina, a da majka neretko i negira da je Nikola upravo njeno dete.