AKTUELNO

Predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić kaže da je ova opština spremila čak 6 hiljada novogodišnjih paketića za najmađe, od čeka je polovina juče podeljena.

Pantelić ističe kako se trude da uz mnogobrojne manifestacije, kojih će biti i ove godine, deca Grocke žive kao i deca u centru Beograda. Takođe, predsednik opštine Gorcka govori i da su spremni paketići za decu sa Kosova i Metohije.

Foto: GO Grocka

Za mališane Grocke spremno je 6 hiljada paketića, juče smo podelili 3 hiljade paketića. Grocka je organizovala pored paketića i manifestacije i predstavu "Potraga za Deda Mrazom", pokušavamo da uradimo sve što imaju deca u Beogradu, da i taj deo manifestacija imaju deca na našoj teritoriji - rekao je Panetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sutra će u Kaluđerici, nastavlja Panetić, svečano biti otvoreno i klizalište koje će raditi naredna dva meseca, odnosno do 27. februara. Govoreći za TV Pink, Pantelić je iskoritio priliku da pozove sve roditelje i decu da sutra dođu u Kaluđericu i uživaju na ledu.

Za najmlađe će biti u Kaluđerici sutra svečano otvaranje klizališta, biće dva meseca besplatno, do 27. februara. Želim da pozovem svu decu i roditelje da se pojave. Biće i predstava "Potraga za Deda Mrazom", delimo i paketiće za decu sa Kosova i Metohije i trudimo se da se osećamo kao centar Beograda - dodao je Pantelić.