AKTUELNO

Ova ideja je mamac za turiste.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group i glavni i odgovorni urednik TV PINK, pre samo dva dana završio je na liderskoj poziciji i ove godine na tradicionalnoj blicovoj listi najmoćnijih ljudi u šou biznisu.

Već danas, Mitrović je poželeo da podeli svoj najnoviji vizionarski poduhvat i predstavi ga široj javnosti preko društvene mreže Instagram, na kojoj ima zavidan broj pratilaca.

„Digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle, koje pravim u Beogradu, biće u svakakom smislu savršeno! Hidrauličnom automatizacijom, digitalizacijom i hologramskom podrškom biće značajno ispred svakog postojećeg na Brodveju ili Londonu!“ – rekao je Željko.

Foto: Printscreen Instagram/Željko Mitrović/Instagram

Pozorište budućnosti, svojim postojanjem preti da sa sobom donese jedan potpuno novi nivo domaćoj kulturi, ali i da pozicionira Beograd kao centar regiona u kulturnom smislu. Mjuzikl kao najzahtevniji i najizazovniji pozorišni žanr biće predstavljen publici na najvelelepniji način.

Mitrović svakako pravi veliki korak za domaću modernu kulturu i ne možemo da dočekamo da se otvori pozorište budućnosti, koji Beograd kao metropola apsolutno zaslužuje.

Autor: S.P.

#Beograd

#Digitalno pozorište

#Mjuzikl

#Pink Media Group

#Željko Mitrović