AKTUELNO

Komanda Vojne pošte 5004 Jakovo, saopštiće datum, vreme i mesto sastanka komisije za procenu pričinjene štete.

Danas u vremenu od 09 do 12 časova izvodiće se uništavanje neeksplodiranog ubojnog sredstva na strelištu vojnog kompleksa "Bubanj Potok" koji je pronađen nakon nekontrolisane eksplozije koja se desila u preduzeću „EDePro“ dana 23.11.2021. godine. U tom periodu molimo sugrađane da izbegavaju kretanje u neposrednoj blizini granica strelišta na vojnom kompleksu „Bubanj Potok“.

Za lica i stoku koja se u navedenom vremenu nađu u opasnom području neće se davati odšteta. Granice vojnog kompleksa „Bubanj Potok“ su ujedno i granice opasnog područja te je najstrožije zabranjen ulazak u granice vojnog kompleksa, prenosi sajt Grocka.rs.

Upozoravamo sugrađane da je najstrože zabranjeno svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih zrna i njihovih delova, jer je to opasno po život. Pri nailasku na takva zrna svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu Komandu Vojske Srbije. Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih zrna i njihovih delova.

Svako lice koje eventualno pretrpi materijalnu štetu zbog aktivnosti jedinice dostaviće odmah svoju prijavu Komandi Vojne pošte 5004 Jakovo na adresu ul. Armnjska bb, 11276 Jakovo, a najkasnije do 15:00 časova dana 06. decembra 2021. godine. Prijave primljene posle tog roka neće se uzeti u obzir. U prijavi treba navesti ime i prezime oštećenog, odnosno naziv pravnog lica, datum i vreme kada je šteta pričinjena, mesto i prirodu štete, kao i sumu koja se traži kao nadoknada.

Komanda Vojne pošte 5004 Jakovo, saopštiće datum, vreme i mesto sastanka komisije za procenu pričinjene štete.

Autor: