AKTUELNO

Već neko vreme misteriozna osoba u jednoj beogradskoj zgradi u naselju Žarkovo, zagorčava život stanarima. Naime, za sada još uvek nepoznato lice svakodnevno po hodniku u prizemlju i na prvom spratu za sobom ostavlja, najverovatnije, svoj (ljudski) izmet. Međutim, to nije jedina stvar koju ovo lice svakodnevno čini.

Stanari su imali priliku u proteklom periodu, pored izmeta, da zateknu i izmet u tečnom obliku po krparama ispred stanova. Zgradom, u kojoj uglavnom živi starije stanovništo, se osećaju svakodnevno neprijatni mirisi, a stepenice u prizemlju i na prvom spratu postale su kao “minsko” polje, s ozbirom na to da je ove pojave jako teško zaobići.

Foto: Čitalac portala Pink.rs

Foto: Čitalac portala Pink.rs

Stanari sa kojima smo razgovarali, a želeli su da ostanu anonimni (imena poznata redakciji) kažu da su o svemu obavestili policiju koja radi svoj posao.

Foto: Čitalac portala Pink.rs

Zanimljivo je i to da nepoznata osoba svoj ili tuđi izmet osim po hodnicima, u poslednje vreme, ostavlja i po zidovima zgrade koju su stanari nedavno i okrečili.

Foto: Čitalac portala Pink.rs

Osim po ulazu, stepenicama, krparama, sada ostavlja izmet i po zidovima zgrade. Tu zgradu smo okrečili skoro. Ovde živim 20 godina i nikada se ovako ništa nije dešavalo, uvek je bilo mirno, a sve komšije su se odlično slagale - govori stanar ove zgrade.

Foto: Čitalac portala Pink.rs

Za sada nije poznato ko radi ovakve stvari, a nama ostaje nada da će ove komšije rešiti svoj problem i otkriti ko im to već mesecima zagorčava živote.

Autor: S. Kuvekalović

#Beograd

#izmet

#zgrada

#Žarkovo