AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je fotografije iz Peti parkića i poručio da su one najbolji odgovor na pitanje zašto se bavi ovim poslom.

- Kada me neko pita zašto se bavim ovim poslom, zašto se trudim da rešim svaki problem, zašto sam osnovao pokretnu kancelariju, zašto i vikendom pričam sa ljudima ova slika je najbolji odgovor - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Sinoć je Peti parkić bio pun dece koja su se igrala. Ovaj parkić je obećan građanima daleke 2008. godine. Dvanaest godina niko ništa nije radio, a tu je bila livada. Prošle godine sam se dogovorio sa vlasnikom parcele da je ustupi Gradu.

- Kada je Grad postao vlasnik pozvao sam stanare, septembra prošle godine, rekao im da će dobiti park. Mnogi mi nisu verovali. Danas, godinu dana kasnije deca se igraju u novom parku. Tako ja razumem politiku i zato mi je srce puno - dodao je Vesić.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Onima koji na moj rad samo kukaju da je “Vesić u kampanji” imam samo jedam odgovor. Rešite vi negde imovinski problem koji postoji 12 godina i napravite dečije igralište i slobodno budite u “kampanji”.

#Goran Vesić