AKTUELNO

Kako je zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić izjavio izvesna nevladina organizacija Eko straža objavila je danas na društevenim mrežama lažnu informaciju i montirani snimak koji pokazuje

Vesić je dodao i da su ovu laž, kao po komandi, preuzeli tajkunski portali objavljujući senzacionalne tekstove kako „ u Vinči umesto vode teče – BLATO“.
On je istakao da je odmah poslao inspekciju na teren. Na teren je izašao i predsednik gradske opštine Grocka Dragan Pantelić. Dodajući da je utvrđeno da je video zapis koji su delili tajkunski mediji montiran a informacija koju su objavili lažna. 

Posebno me je pogodilo jer su slagali da đaci OŠ Nikola Tesla piju mulj umesto vode!? Zamolio sam direktora osnovne škole da snimi video i pokaže javnosti da je voda koju deca u ovoj školi piju ispravna. Video zapis koji je snimio direktor možete da vidite u prilogu - rekao je Vesić.

Moje pitanje ljudima koji su spremni da ovako lažu je da li zaista treba da izmišljaju ili da plaše roditelje čija su deca u školi da bi skupili neki jeftin politički poen. Bedno i jadno - dodao je Vesić.

Autor: