AKTUELNO

JKP „Parking servis“ započeo je radove u Bloku 45 u Ulici Jurija Gagarina, gde počinje izgradnja upravne zgrade preduzeća, na mestu postojeće perionice „Parking servisa“.

Poslovni kompleks gradi se prema Urbanističkom projektu „Parking servis“-a, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić je prilikom obilaska radova na Medjunarodnom terminalu najavio da će upravna zgrada „Parking servisa“ i zaposleni, koji su trenutno smešteni u objektu u Pionirskom gradu, morati da se isele iz ovog objekta, te da će konačno, imati svoju zgradu.

Foto: Foto: Grad Beograd

- Kompleks Pionirskog grada mora da se vrati mališanima, a centar će, u skladu sa planskom dokumentacijom, služiti za rekreaciju najmlađih. Zbog toga „Parking servis“ za svoje potrebe gradi poslovni objekat u Bloku 45 na Novom Beogradu. Planirana je izgradnja poslovne zgrade površine oko 3.500 kvadrata, koja će imati tri sprata, kao i uređen parking prostor. Upravna zgrada „Parking servisa“ imaće poslovnicu Korisničkog servisa jer je predviđeno da se u prizemlju poslovne zgrade nalazi šalter sala u kojoj bi korisnici usluge parkiranja mogli da izmire svoje obaveze, rekao je Goran Vesić.

Foto: Foto: Grad Beograd

Direktor JKP „Parking servis“ Andija Čupković je rekao da ovo Preduzeće temeljnim strateškim planiranjem i izgradnjom novih kompleksa na vreme rešava probleme nedostatka prostora zbog neophodnosti izmeštanja iz postojećeg objekta.

Useljenjem u sopstvenu zgradu u Bloku 45 „Parking servis“ će nastaviti politiku štednje i domaćinskog poslovanja, jer će ostvariti značajne uštede za zakup poslovnog prostora.

Autor:

#Goran Vesić