AKTUELNO

Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta čestitao je danas svim zaposlenima u komunalnom sistemu Beograda Dan komunale delatnosti Grada Beograda.

Čestitku direktora JKP "Beogradske elektrane" Radeta Baste povodom Dana komunalne delatnosti Grada Beograda prenosimo u celosti:

"Svim zaposlenima u komunalnom sistemu grada, čestitam Dan komunalne delatnosti Grada Beograda. Želim vam mnogo uspeha i napretka u planovima i ciljevima koje ste postavili kako bi grad Beograd nastavio da se kreće putem uspeha i prosperiteta za dobrobit svih građana koji žive u njemu. Efikasno funkcionisanje komunalnog sistema je veoma važno za svaki grad, a najbitnija karika u tom sistemu je čovek. Zahvaljujem se zaposlenima koji svojim predanim radom tokom čitave godine, danonoćno, čine da Beograd funkcioniše dobro i u interesu svih naših građana. Verujem da samo zajedno možemo da ostvarimo postavljene ciljeve i postignemo bolje rezultate za unapređenje života svih naših sugrađana. Želim vam dobro zdravlje i snagu da se svi zajedno izborimo protiv ove pandemije koja je podelila svet."