AKTUELNO

Sa dvanaestog sprata zgrade "Jorgovan" u Belvilu već danima neko prosipa vodu koja smrdi na wc sanitar i to pravo kroz terasu!

Kao što stoji u objavi na Instagram stranici "Moj Beograd", stanari Belvila su tri puta zvali komunalnu policiju, a kada je obezbeđenje zgrade pokucalo na vrata stana odakle lije voda niko im nije otvorio!

Foto: Google maps

Stanarka N.M. rekla je novinarima da je juče bila komunalna policija, ali da opet niko nije otvorio vrata stana na 12 spratu. Rekla je i da prethodnih nedelju dana neko prosipa vodu koja smrdi na wc sanitar i to u periodu od 4 do 6 popodne i dodaje da odozgo bacaju i pikavce, kao i da je ranije bila bašta kafića ispod.

Tuje koje se nalaze ispod sporne terase su polako počele da venu, a kako je rekla radnica A. M. koja radi u objektu, takođe, ispod problematičnog mesta, ona mora da sklanja promotivni stalak za putovanja, jer se voda sliva i kod nje.

Foto: Google maps

"Prvo smo mislili da neko pere terasu, nije mi uopšte jasno šta rade gore. Zvali su obezbeđenje, išli su gore, ni njima niko ne otvara. Ne znamo čiji je to stan, da li neko stanuje ili je stan na dan", zaključuje za Espreso M. Š. (31) jedna od nezadovoljnih stanarki.