AKTUELNO

Tokom održavanja 50. Međunarodne juniorske biciklističke trke "Olimpijske nade - trofej Beograda" 2021, na prostoru kod P.C. "Ušće" sutra će u od 8 do 19:15 sati i u nedelju, 8. avgusta u periodu od 8 do 13:30 sati, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Vozila JGP-a će se za vreme održavanje manifestacije kretati izmenjenom trasom.

Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Džona Kenedija, u smeru ka Zemunu, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom Džona Kenedija. U suprotnom smeru navedene linije će se na delu od Ulice Trešnjinog cveta do Brankovog mosta kretati ulicama Trešnjinog cveta i Bulevar Mihajla Pupina, objavljeno je na sajtu Sekretarijata za javni prevoz.

Foto: Unsplash.com

Vozila sa linija br. 27E i 35 će se, u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd/Blok 20/.

Linija javnog prevoza br. 60L će u vreme održavanja manifestacije saobraćati u smeru ka okretnici "Novi Beograd (Toplana)": Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovića - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije br. 60, odnosno saobraćaće ulicama Sajmište, Brankov most i dalje redovno.

Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a na izmenjenoj trasi.