AKTUELNO

Aleksandar je poslednji put viđen juče ujutru, a porodica je njegov nestanak prijavila danas.

Aleksandar Đorđević (42) iz sela Popović u opštini Sopot nestao je juče oko 6 i 30 sati ujutru u okolini Ralje, a porodica moli za pomoć kako bi ga što pre pronašli.

Aleksandar je poslednji put viđen na autobuskoj stanici u naselju Drumine, a prema rečima očevidaca u tom trenutku je nosio crnu majicu, pantalone i ranac.

Foto: Facebook.com/Ivana Ivkovic

Porodica je nestanak odmah prijavila nadležnoj policijskoj stanici i apeluju na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju, da se jave i pomognu.

Kako saznajemo, Aleksandru je supruga preminula početkom godine, što ga je izuzetno potreslo. Pola godine od njene smrti obeleženo je prethodnog ponedeljka.

Mihajlo Đorđević, sin nestalog Aleksandra izjavio je za Pink da je njegov otac poslednji put viđen na autobuskoj stanici, kako ulazi u autobus na liniji 491 Mladenovac-Beograd, ali niko nije video na kojoj stanici je čovek izašao.

- Imao je na sebi crnu majicu, farmerke, crvene patike i teget ranac – kaže Aleksandrov sin.

Foto: TV Pink Printscreen

Stariji sin, Dragan Đorđević, objašnjava da je njegov otac ušao u atuobus koji ide do centra Beograda, a da je odatle mogao da ode bilo gde. Poslednji put su, kaže, zajedno išli na Avalu, do tornja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako ga vidite, javite policiji koja ga traži od 8 sati jutros – kaže Dragan za Pink.

O nestanku Aleksandra Đorđevića i dalje nema informacija.

Video: TV Pink Printscreen

#Aleksandar Đorđević