AKTUELNO

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nesreće, a u jednoj je teže povređen radnik, dok je u tuči u Resniku jedno lice takođe zadobilo teže povrede, a bilo je i više poziva i intervencija na javnom mestu.

Sinoć u 23:05 u Surčinskoj ulici dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedan muškarac zadobio lakše telesne povrede i prebačen je u Urgentni centar, a na autoputu u smeru ka Nišu kod skretanja ka Dušanovcu vozilo je udarilo u prikolicu JKP "Beograd puta" i tom prilikom jedan od radnika (53) zadobio je teške telesne povrede i prebačen je u Urgentni centar, a kod muškarca iz putničkog vozila (42) konstatovane su lakše povrede.

Medicinske ekipe su intervenisale tokom noći i u Resniku, u dvorištu OŠ Kosta Abrašević, gde je u 22:54 u tuči jedan muškarac (22) zadobio teže telesne povrede i prebačen je u Urgentni centar.

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, noćas je bilo ukupno 107 intervencija, od toga 23 na javnom mestu, bilo je više alkoholisanih osoba, a osim toga za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, među njima najviše astmatičari i psihijatrijski bolesnici na koje trenutne ekstremne temperature i promene vremena veoma nepovoljno deluju.

Autor:

#Hitna pomoć