AKTUELNO

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je rekao da će zamoliti Krizni šrtab da razmisle o otvaranju ugostiteljskih objekata već od petka.

- Hvala predsedniku Aleksandar Vučić za molbu Kriznom štabu da se ugostiteljski objekti otvore već u petak. Predsednik je uvek imao razumevanja za privredu i radna mesta za ljude, jer on je otvorio najviše radnih mesta u novijoj istoriji Srbije. Očekujem da Krizni štab na sutrašnjoj sednici potvrdi odluku koja je doneta na sednici održanoj pre praznika da se ugostiteljski objekti potpuno otvore i da im se dozvoli rad do 22 sata - napisao je Vesić na svojoj Fejsbuk stranici i dodao:

- Ova odluka je doneta uslovno prošle nedelje i trebalo je da stupi na snagu 8. maja ukoliko epidemiološka situacija bude bolja. Jasno je da je situacija bolja tako da ne postoji nijedan razlog da ugostiteljski objekti ne budu ponovo otvoreni. Verujem da će članovi Kriznog štaba imati razumevanja za molbu predsednika i njegove argumente i da će odluka o ugostiteljskim objektima stupiti na snagu već od petka.Beograd je to posebno zaslužio. U Beogradu je već 605.052 ljudi vakcinisano a 475.689 revakcinisano.

#Goran Vesić

#restorani