AKTUELNO

Smeće, smeće i još smeća.

Više hiljada studenata okupilo se sinoć ispred Studentskog grada na Novom Beogradu, gde su proslavili 4. april, Dan studenata.

U nedelji kada Srbija beleži velike cifre obolelih i preminulih od virusa korona, iz Studentskog grada na Novom Beogradu nam stižu šokantni snimci velikog okupljanja i jedne od najvećih korona žurki u poslednje vreme.

Foto: Twitter.com/@Spile16

Studenti su navikli da 4. april - Međunarodni dan studenata obeležavaju u velikom dvorištu Studenjaka na koncertima poznatih izvođača i uz žurke do ranih jutarnjih časova.

Video: Instagram.com/moj_beo_grad

Na jednom od snimaka koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se da su studenti bili okupljeni u velikom broju, nisu nosili maske niti poštovali mere fizičke distance.

Foto: Twitter.com/@Spile16

A ono što je šokiralo koliko i sama žurka je jutro posle ove žurke. Smeće po dvorištu studentskog doma. Tribine zatrpene flašama i drugim smećem.

Na društvenim mrežama su se pojavili šokantni snimci jutra posle gde se vide posledice ovog slavlja. Ljudi na društvenim mrežana osudili su ovakvo ponašanje "budućih intelektualaca".

- Nema dok se ne sprovede kazna.. na globalnom nivou.. kesu u ruke i čisti!

-To im je 'kuća', mesto gde žive

- Da li tako i kod majke i oca, odakle su došli, zatrpaju dvorište đubretom, bacaju smeće oko zgrade u kojoj su rasli?- samo su neki od komentara.

#Studentski grad

#Žurka