AKTUELNO

Danas je veliki dan za opštinu Grocka i stanovnike Ritopeka, jer je potpisan Ugovor o izgradnji vodovoda u Ritopeku, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Kako je naveo, sada se gradi prva faza vodovodne mreže duge 7,3km, a onda se ulazi u projektovanje druge faze koja podrazumeva vodovodnu mrežu dugu 8km.

"Ovim se rešava višedecenijski problem, i stanovnici Ritopeka dobiće vodu za piće, rekao je Vesić.

Foto: Foto /GO Grocka

Predsednik GO Grocka Dragan Pantelić rekao je da je za opštinu Grocka, za naše sugrađane, ovo važan dan.

"Potpisivanje Ugovora je početak koji će omogućiti da se izgradi vodovodna mreža u naselju Ritopek i da konačno stanovnici ovog naselja dobiju vodu za piće, ističe Pantelić.

Foto: Foto /GO Grocka

Kako kaže, rok za izvođenje radova je sedam meseci, tako da se u novembru očekuje da građani Starog Ritopeka i dela Novog Ritopeka budu priključeni na gradski vodovod.

"Želim samo da se zahvalim čelnicima Grada Beograda, posebnu zameniku Goranu Vesiću sa kojim zajedno rešavamo ovaj višedecenijski problem", istakao je Pantelić.

Foto: Foto/GO Grocka

Nakon potpisivanja Ugovora drzavni sekretar u Mup-u Milosav Miličković, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i predsednik GO Grocka Dragan Pantelić obišli su kol centar opštine za informacije o vakcinaciji.

Pantelić je Vesića i Miličkovića obavestio o toku vakcinacije u opštini Grocka.

#Ritopek

#vesić goran