AKTUELNO

Danas je na Beogradskom sajmu počela vakcinacija beogradskih taksista u organizaciji Grada Beograda, objavio je na svom fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"Prvih 250 taksista vakcinisano je danas, a u narednim danima organizovaćemo vakcinaciju drugih taksista koji to žele. Svi taksisti koji žele da se vakcinišu moraju da se prijave za vakcinaciju preko portala “E uprava” kao i da pošalju mejl Sekretarijatu za javni prevoz grada Beograda", ističe Vesić i dodaje:

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

"Tražio sam da se omogući da beogradski taksisti budu vakcinisani kao prioritetna grupa jer oni u automobilima ne mogu da obezbede propisanu epidemiološku distancu što znači da su ugroženi. Beogradski taksisti treba da znaju da grad brine o njima.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

"Tokom naredne nedelje vakcinisaćemo kasirke koje rade u radnjama koje su veoma ugrožene s obzirom na uslove u kojima rade. Na Beogradskom sajmu do sada je vakcinisano preko sto hiljada Beograđanki i Beograđana od ukupno preko 250 hiljada koliko je vakcinisano u Beogradu. Beograd pobeđuje!", napisao je Vesić.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

#Goran Vesić

#Taksisti

#vakcinacija