AKTUELNO

Kako je rekao zamenik gradonačelnika, ova grupa pretila je da ugrozi bezbednost građana prestonice.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić čestitao je danas u ime grada Beograda ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu i načelniku Uprave beogradske policije Veselinu Miliću na hapšenju kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Vesić im je čestitao na, kako je naveo, razbijanju te kriminalne grupa koja je pretila da ugrozi bezbednost građana Beograda.

- Mi kao grad tesno sarađujemo sa MUP-om po mnogim pitanjima i do sada smo imali odličnu saradnju obezbeđujući da grad bude bezbednije mesto za život - kazao je Vesić u izjavi za Tanjug.

Vesić je rekao kako je sasvim siguran da će sjajnom akcijom i "eliminacijom velike kriminalne grupe" koja je, kako kaže, izgledala kao "mala država", bezbednost svih Beograđana biti na mnogo višem nivou.

On je dodao da je ministra Vulina pozvao da prisustvuje narednoj sednici Skupštine Beograda kako bi građanima podneo izveštaj o stanju bezbednosti u glavnom gradu, što je, dodaje, ovaj i prihvatio.

- Ministar je obećao da će to biti praksa i da će dolaziti barem jednom godišnje na sednice Skupštine grada kako bismo raspravljali o zajedničkoj bezbednost - naveo je zamenik gradonačelnika.

#Goran Vesić