AKTUELNO

Veliki odziv zaposlenih iz centara za socijalnu zaštitu za vakcinaciju, rekla je Nataša Stanisavljević, gradska sekretarka za socijalnu zaštitu.

Stanisavljević je istakla da su ponosni na veliku odgovornost zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite, koji su se, kako dodaje, u velikom broju prijavili za vakcinaciju.

"Oni su pokazali da, pored toga što su bili odgovorni i sve vreme brinuli o zdravlju korisnika, sada znaju da brinu i o svom zdravlju. Danas se vakciniše preko 200 zaposlenih, i to su prvi koji su se prijavili da se vakcinišu kineskom vakcinom", rekla je Stanisavljević.

Kako kaže, to su zaposleni iz Prihvatilišta za decu Beograda, Prihvatilišta za odrasla i stara lica, socijalni radnici iz gradskog Centra za socijalni rad, gerontodomaćice, negovateljice, kao i korisnici i zaposlene u Sigurnoj kući u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

"Svi se danas zajedno vakcinišu. Tu sam i ja da ih podržim svojim ličnim primerom. Važno je brinuti o svom zdravlju, važno je biti zaštićen, kako bi se pobedio ovaj virus", rekla je Stanisavljević.

Ističe da rade i vikendom, kako bi na vreme otvorili halu 3, koja je, dodaje, imati mnogo veći kapacitet.

"Kako ministarstvo zdravlja kaže, lokalna samouprava je tu da to obezbedi, kako bi se građani što pre vakcinisali", rekla je Stanisavljević.

#nataša stanisavljević

#vakcinacija