AKTUELNO

Svi se pitaju da li tako radi i kod kuće.

"Odvratno... Sigurno tako i u kući radi... Dripac... Razočarana u svoj grad...", nizali su se komentari na Instagram objavu unutar koje je objavljen i snimak na kojem se vidi kako putnik na liniji 511 ljušti mandarinu i baca koru svud unaokolo po novom autobusu.

Doza ovakve komocije ostavila je u čudu i stidu mnoge koji su pogledali ovaj snimak. Neki su se komentarom gorko i našalili jer je svaki komentar na ovakve slike suvišan.

- Ne vidim u čemu je problem, kad čovek osvežava enterijer autobusa citrusnom notom mandarinine kore. Još je i darežljiv, nudi druge putnike kriškom mandarine - napisao je jedan od komentatora.

"Ovo ni Tarantino ne bi bolje režirao 😁 dakle imamo neku vremešnu drljavu 511-icu koja klepeše na sve strane. Lika koji liči na ruske kriminalce iz američkih fillmova, evidentno je besan na nekoga (je***e mu mamu) ali šlag na torti predstavlja gnev sa kojim on baca tu koru od mandarine, i način na koji nudi svog sagovornika ahahahahahahahahahahahahah", ocenio je filmski poznavalac među komentatorima.

#Autobus

#snimak