AKTUELNO

Vredni radnici Beograd puta održali su čistim prvi prioritet ulica čija je dužina 1804 kilometara kao i 300 kilometara puteva na teritoriji našeg grada koje su u nadležnosti Republike Srbije, napisao je na svom profilu na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Tokom noći palo je oko pet centimetara snega u centru našeg grada dok su padavine u rubnim delovima grada bile oko deset centimetara. Tokom jutra u jednom trenutku nije bilo padavina u centru grada, ali sneg bez prestanka pada u višim delovima prigradskih opština. Nove padavine očekujemo oko deset sati. Noćas od tri sata počeo je da duva vetar koji je vraćao sneg na kolovoz - napisao je Vesić.

On je naglasio da kada se završi čišćenje snega na ulicama prvog prioriteta počeće se sa čišćenjem ulica drugog prioriteta, kao i da javni prevoz neometano funcioniše.

- Vredni radnici Beograd puta održali su čistim prvi prioritet ulica čija je dužina 1804 kilometara kao i 300 kilometara puteva na teritoriji našeg grada koje su u nadležnosti Republike Srbije. U ovom trenutku, naše ekipe pojačano rade na uključenjima i isključenjima sa autoputa. Tek kada se završi čišćenje ulica prvog prioriteta počeće se sa čišćenjem ulica drugog prioriteta. To će se dogoditi u drugoj polovini dana jer se oko deset sati očekuju nove padavine - istakao je Vesić i dodao:

- Noćas, od 19-07 sati, je sneg čistilo 160 ljudi koji su radili na 70 kamiona. Posuta je 461 tona soli i 181 tona mešavine kamenog agregata.

#Goran Vesić

#Sneg