AKTUELNO

Prihvatilište za decu Beograda dobilo je personalizovane paketiće sa odećom, obućom i sredstvima za higijenu, kao i paketiće sa slatkišima, koje je poklonila kompanija NIS.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je NIS dobar partner Grada Beograda i izrazio zahvalnost što je ta kompanija uručila paketiće za mališane, kako bi im ulepšala novogodišnje praznike.

Foto: Beograd.rs

"NIS sa Gradom Beograd ima zajednički program u okviru koga se finansiraju projekti društvene odgovornosti. Svake godine se izdvaja 20 miliona dinara, pomažu i Fond za mlade talente...", naveo je Vesić.

Kaže i da je Prihvatilište za decu Beograda značajna institucija koja je nedavno renovirana, te da predstavlja jedan od najmodernijih prihvatilišta u ovom delu Evrope.

Foto: Beograd.rs

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević poručila je da su deca prioritet i u sledećoj godinu kada je u pitanju socijalna poltika grada Beograda i istakla da će nastaviti da se pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Direktorka Prihvatilišta za decu Danijela Stajković izrazila je zahvalnost kompaniji NIS i navela da su se svi u toj ustanovi trudili da što više pažnje posvete deci kako bi lakše pregurali epidemiju.

Zamenik generalnog direktora NIS-a Vadim Smirnov rekao je da su zaposleni na svoju inicijativu prikupili poklone za decu i izrazio nadu da će se u sledećoj godini realizovati još više zajedničkih akcija sa Gradom Beogradom.

Foto: Beograd.rs

#Goran Vesić

#Mališani iz Prihvatilišta za decu