AKTUELNO

Delovi ulica Starine Novaka i Cvijićeve biće sutra od pet sati ujutru u potpunosti zatvoreni zbog hitnih radova na uklanjanju dimnjaka sa zgrade Gradske uprave u ulici Kraljice Marije, saopštila je Gradska uprava Beograda.

Ulica Starine Novaka biće zatvorena na delu od 27. marta do Knez Danilove, a Cvijićeva do Knez Danilove, u smeru ka Ulici 27. marta, a radovi bi mogli da traju 24 sata.

Navodi se da je posle inspekcijskog nadzora utvrđeno je da je dimnjak sklon padu, te da je neophodna hitna demontaža.

Saobraćaj na pomenutim deonicama zatvara se od sutra u pet časova ujutro kada će početi montaža dizalice neophodne za radove, navedeno je iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Zbog ovih neodložnih radova vozila sa linija javnog prevoza 33, 48, 77 i 79 će saobraćati izmenjenim trasama, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Autobusi na linijama 33 i 48 kretaće se ulicama Starine Novaka, 27. marta, Takovskom, Jaše Prodanovića, Cvijićevom, Zdravka Čelara i dalje redovnom trasom.

Vozila na liniji 77 kretaće se trasom: Svetogorska - Takovska - Jaše Prodanovića - Cvijićeva i dalje redovno, a na liniji 79 autobusi će ići ulicama Džordža Vašingtona, Takovskom, Jaše Prodanovića, Cvijićevom i dalje redovnom trasom.

Vozilima javnog prevoza sa linije 79 biće dozvoljeno desno skretanje iz Takovske u Džordža Vašingtona.

Kako je saopšteno vozila javnog gradskog prevoza će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta.

#Beograd

#Demontaža dimnjaka

#ulice

#zatvaranje