AKTUELNO

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs.

Redukcija polazaka na linijama javnog gradskog prevoza posle 18.30 i na linijama prigradskog i lokalnog prevoza nakon 20 sati, biće obavljena na osnovu snimanja popunjenosti vozila na linijama javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji Beograda, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Sekretarijat za javni prevoz i JKP GSP "Beograd", obavili su 26. i 27. novembra, snimanje popunjenosti vozila na 119 linija gradskog prevoza na 15 lokacija u periodu od 18 sati. Na osnovu analize snimljenih podataka i rezultata dobijenih pomoću uređaja za brojanje putnika, od ponedeljka, 30. novembra biće redukovani polasci nakon 18.30 na 74 linije zbog smanjenog broja putnika.

Foto: Beta/ Milan Timotić

Zaposleni Sekretarijata za javni prevoz i SP "Lasta" a.d. Beograd, u periodu od 23. do 27. novembra, obavili su snimanja popunjenosti vozila na svim linijama javnog prigradskog i lokalnog prevoza u periodu posle 18 sati. Na osnovu analize snimljenih podataka i rezultata dobijenih pomoću uređaja za brojanje putnika, od utorka, 1. decembra, na 11 linija biće redukovani polasci nakon 20 sati zbog smanjenog broja putnika.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na korisnike javnog prevoza na teritoriji Beograda da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u vozilima, kao i na stajalištima gde se nalazi veći broj ljudi.

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs.

#Autobus

#Beograd

#koronavirus