AKTUELNO

Ovog vikenda na Adi Ciganliji se održava drugi po redu turnir u mini-golfu “Belgrade Mini Open” u okviru “Beogradskih letnjih vibracija”.

Na obnovljenim terenima za mini-golf 12. i 13. septembra, osim takmičara, sve posetioce očekuje odlična zabava tokom celog dana, a takmičenja počinju u 16 sati.

Na turniru će se poštovati sve mere zdravstvene bezbednosti, tako da su u skladu sa tim i doneta pravila takmičenja. Ekipe se mogu prijaviti od danas putem sajta www.minigolfada.com, a maksimalan broj ekipa je 20, tako da će se 10 ekipa takmičiti 12. septembra, a drugih 10 narednog dana. Svaka ekipa će biti sastavljena od dva člana. Ne postoji ogranjičenje u godinama, ali deca mlađa od 10 godina moraju igrati u pratnji roditelja. Kotizacija za učešće se plaća 400 dinara po ekipi, koliko inače i košta igranje mini-golfa za dve osobe.

Foto: Dušan Milojević

Ekipa čiji članovi budu imali najmanji zbir poena je pobednik, a prve tri ekipe dobijaju novčane nagrade od 2.000 do 8.000 dinara, kao i “zlatne kartice” koje omogućavaju besplatno igranje mini-golfa za tri igrača tokom narednih godinu dana.

Foto: Dušan Milojević

Mini-golf ima 18 staza, na kojima lopticu treba ubaciti u rupe iz što manje pokušaja, ali svi kažu da je najvažnije 19. polje – klupski bar, koji će osim velikog izbora pića i osveženja, ponuditi i odličnu živu svirku za koju će u subotu biti zadužen bend „Che“ koji iz dana u dan ima sve brojniju publiku zahvaljujući njihovom „mash-up“ stilu, koji je popularan kod DJ-eva, ali oni sve to sviraju i pevaju uživo tako da nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: Dušan Milojević

“Belgrade Mini Open” će na najlepši način spojiti sport i zabavu, jer mini-golf je inače sjajan vid rekreacije, uz koju možete da se opustite, zabavite, a podstiče i takmičarski duh, tako da je idealan za team buildinge, druženja i porodične zabave u prelepom ambijentu Ade Ciganlije koja se nalazi na samo 10 minuta od centra grada.

#Mini golf na Adi Ciganliji