AKTUELNO

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke saopštio je da ono što Jeremićeve satrape u Rakovici pokazuju, jeste elementarna politička nepismenost i neznanje.

Oni navode da, kako kažu, takođe, svojim pežorativnim govorom o novom rukovodstvu opštine jasno pokazuju koliko ih poraz boli i to što im građani ne veruju.

- Građani Rakovice, njih 70 odsto, ukazalo je poverenje upravo politici Srpske napredne stranke i listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu", koja je pokazala da jednako brine i da jednako ulaže u svako naselje kako u Rakovici, tako i u čitavom Beogradu, politici koja šansu daje mladima i politici koja stvara bolju budućnost za svu našu decu - ističe Gradski odbor Beograda SNS-a i dodaje:

- Licemerno je da oni koji su Đilasovi slepi poslušnici, oni koji su razorili Beograd i Srbiju, a samo u beogradskoj opštini Rakovica bez posla ostavili preko 20.000 ljudi danas nekome drže lekcije.

Prema njihovim rečima, ukoliko već žele da se na ozbiljan način bave politikom, neka za početak malo prouče poslovnik o radu Skupštine opštine, kao i Zakon o lokalnim izborima, pa će im onda možda biti jasnije da se sve odvija u zakonskim rokovima i onako kako je zakon propisao.

- Srpska napredna stranka će kao i do sada da se bavi građanima i da brine o njima i njihovom interesu, a ne da se bavi uvredama na račun političkih protivnika, a uvrede su očigledno jedini argument i politika Đilasa, Jeremića i njihovih satelita jer drugo i ne znaju - zaključuju u GO Beograda SNS-a.

#Rakovica

#SNS

#Vuk Jeremić