AKTUELNO

Radovi na rekonstrukciji ulice Braće Jerković na delu od Vitanovačke do Darvinove ulice, u opštini Voždovac, završeni su u roku.

-Prilikom rekonstrukcije zamenjena je kompletna kolovozna konstrukcija sa svim nosećim slojevima u dužini od 700 metara i širinom od sedam metara, izrađeni su novih granitni ivičnjaci, trotoari i parking mesta sa leve i desne strane kolovoza, a vrednost investicije je 99.000.000 dinara - navela je u pisanoj izjavi odbornica SNS-a u SO Voždovac Ivana Tomić Ilić. 

Radove je izvodilo Javno komunalno preduzeće "Beograd put" na osnovu programa radova JP "Putevi Beograda" za 2020. godinu. 

Tomić Ilićeva je zahvalila Gradu Beogradu i zameniku gradonacelnika Goranu Vesiću, koji su kako je navela, prepoznali potrebe Voždovčana. 

-Za ovaj projekat veliku zahvalnost dugujemo Gradu Beogradu i zameniku gradonacelnika Goranu Vesiću, koji je sa svojim timom obišao teren, razgovarao sa građanima ovog dela Voždovca i lično se uverio šta je sve potrebno da se uradi - napomenula je odbornica SNS-a.

#Braće Jerković

#Rekonstrukcija

#Ulica