AKTUELNO

Kompanija "Britiš Motors" saopštila je danas da je sa zadovoljstvom učestvovala u projektu Grada Beograda i JKP „Parking servis“ u nabavci vozila za novi sistem elektronske kontrole nepropisnog parkiranja "Oko sokolovo" i istakla da je za vozila dat maksimalan popust.

U saopštenju kompanija navodi da je puna komercijalna neto cena tih vozila 35.833 evra, a da je obezbeđen popust od skoro 30 odsto i vozila su prodata po ceni 26.666 evra.

U cenu je uračunato i kompletno održavanje vozila, kao i održavanje nadgradnje sa sken uređajima.

Reč je, kažu, o specijalnom namenskom vozilu koje je imalo zahtevanu visinu, nadogradnju, opremu i da su ispoštovani svi specijalni zahtevi.

Za opremu koju vozila koriste bili su potrebni jači motori i prepravka električnih uređaja koji povećavaju potrosnju električne energije(standard je 150 ampera, ali je ovde zbog kompleksnosti nadgradnje i uređaja zahtev bio da bude 240 ampera).

"Svesni činjenice da će 18 nadograđenih vozila „Land Rover Discovery Sport“ krstariti ulicama Beograda i tako biti svojevrsna reklama, kompanija British Motors je prepoznala svoj marketinški interes i tim povodom se obratila proizvođaču ovih automobila tražeći maksimalan popust za ova specifična vozila", navedeno je u saopštenju.

Ističu da će se kompanija i ubuduće truditi da obezbedi popuste na vozila i podrži projekte grada koji imaju za cilj rešavanje komunalnih problema i podizanje kvaliteta života građana, a da se političkim temama neće baviti.