AKTUELNO

Završeni su radovi na rekonstrukciji Mesne zajednice „Kneževac“ u ulici 17. oktobra.

U ovoj mesnoj zajednici koja je prvi put kompletno obnovljena nakon 50 godina rekonstruisane prostorije površine oko 300 metara kvadratnih koje je danas obišao predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić sa saradnicima.

Renovirane prostorije posetio je i veliki broj građana Kneževca koji je imao priliku da se uveri da je njihova mesna zajednica zasijala u novom ruhu.

Foto: Rakovica.rs

Na objektu Mesne zajednice „Kneževac“ je zamenjen krov, postavljena je nova krovna konstrukcija. Postavljene su nove elektro-instalacije, kanalizaciona i vodovodna mreža kao i mokri čvorovi. Izgrađeni su pregradni zidovi, spušten je plafon, dok je na čitavom objektu zamenjena stolarija. Izvršeni su molersko-farbarski, keramičarski i podo-polagački radovi, dok je obnovljena i fasada.

U objektu rekonstruisane mesne zajednice nalazi se i multifunkcionalna sala koja omogućava bavljenje sportom i druge sadržaje. Nju će moći da koriste i učenici koji časove imaju u staroj zgradi Osnovne škole „14. oktobar“ koja se nalazi odmah pored mesne zajednice.

Foto: Rakovica.rs

Osim rekonstruisane mesne zajednice u naselju Kneževac u toku su radovi na izgradnji parking mesta duž ulice Prvoboraca. Po završetku radova obezbediće se prostor za parking 176 vozila čime će se delimično rešiti problem nedostatka parking prostora u ovom naselju.

#MZ Kneževac

#Rekonstrukcija