AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će sutra biti raspisan tender za izbor izvođača za rekonstrukciju Ulice Save Maškovića u blizini Trošarine.

Početak radova se očekuje na jesen, a ulica bi trebalo da ima četiri trake, što će omogućiti da se smanje saobraćajne gužve koje su u tom delu grada učestale.

"Veliki broj građana koristi ovaj prolaz prema auto-putu, a Grad je uložio mnogo napora poslednjih nekoliko godina, da uradimo projekat, da rešimo imovinsko-pravne odnose i sutra će biti raspisan tender, zahvaljujući kojem ćemo dobiti izvođača", rekao je Vesić.

On je naveo da će biti rekonstruisana i Crnotravska ulica koja će takođe funkcionisati po prinicipu četiri trake, što će rasteretiti taj deo grada i smanjiti gužve.

Nakon toga sledi rekonstrukcija Borske ulice i Pere Velimirovića, nakon čega će se "uhvatiti" priključak na Bulevar patrijarha Pavla, čija je rekonstrukcija u toku.

Članica Veća opštine Voždovac Ivana Tomić istakla je da se završetak radova očekuje u martu sledeće godine i da će zahvaljujući toj rekonstrukciji biti rešen višegodišnji problem saobraćajnih gužvi.

#Beograd

#Goran Vesić

#Trošarina