AKTUELNO

Gradonačelnik Zoran Radojičić istakao je da je u prethodnih šest godina u zdravstveni sistem Beograda uloženo 2,5 milijarde dinara.

On je rekao da je zdravlje na prvom mestu i zato je važno da svaki građanin ima dobre i kvalitetne uslove za lečenje i da su zato investicije u zdravstveni sistem značajne, saopštio je GO SNS.

Radojičić se osvrnuo i na činjenicu da je Klinički centar Srbije počeo da se gradi pre 50 godina, ali da iz neverovatnih razloga do sada nije završen.

"Danas, iz dana u dan možete videti kako napreduje izgradnja zgrade Kliničkog centra i kako se ovaj projekat privodi kraju. Isto tako, važno je da svaki sugrađanin ima mogućnost da u blizini svog doma zadovolji potrebe za zdravstvenom negom", smatra Radojičić.

"Gradili smo nove domove zdravlja, renovirali stare i ulagali u medicinsku opremu. Završili smo zdravstvenu stanicu u Jajincima, Kneževcu, Malom mokrom lugu i naselju Stepa Stepanović", podsetio je Radojičić i dodao da je samo tokom prošle godine u Obrenovcu završeno novo, savremeno krilo Doma zdravlja, a u Lazarevcu vanbolničko porodilište.

"Dragi sugrađani, uz vašu saglasnost i pomoć nastavićemo da unapređujemo uslove za lečenje svih nas, a naročito naše dece", poručio je Radojičić.

#Beograd

#Zoran Radojičić