AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić istakao je za televiziju Pink, da najviše voli kada se Beograd gradi i razvija, i dodao da će najstariji bazen u gradu, na Tašmajdanu, biti potpuno rekonstruisan, kao i da će građani od 30.juna moći da uživaju u potpuno novom bazenu.

„Radove smo počeli 10. marta, nešto pre uvođenja vanrednog stanja i ne stajemo, jer znamo da će građanima biti potreban nakon što se vratimo normalnim životima. Počeli smo da radimo i unutrašnji bazen, koji će isto biti gotov do 30. juna. Sam Tašmajdan će biti ceo preuređen“, rekao je Vesić.

Kako kaže, biće urađena potpuno nova podloga, dodaje da će se smanjiti malo dubina bazena, kao i da će biti bezbedniji i čistiji za građane.

Foto: TV Pink Printscreen

„Građane Beograda čekamo ovde na novom bazenu od 30. juna. Želim da istaknem da sva gradilišta u Beogradu rade. Kao što je Savski trg, nova škola u Leštanima, dom zdravlja u Borči, kanalizacija u Krnjači, takođe počećemo i kanalizaciju na levoj obali Dunava, jer grad mora da se razvija i moramo kada sve ovo prođe da živimo i da nastavimo da razvijamo ovaj naš lepi grad“, rekao je Vesić.

Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula, rekao je da ne bi bili u mogućnosti da toliko rade na samoj opštini da nemaju podršku Grada Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

„Puno toga je urađeno u poslednje tri godine. Sportski stadion, Peta gimnazija, Palilulska pijaca, Ulica 27. marta, Ruzveltova…. Mnogo toga je urađeno samo na jednom kilometru kvadratnom. Sve je ovo urađeno iz budžeta. Radimo i dom zdravlja u Borči, mnogi su nas napadali da nećemo raditi kanalizaciju, ali eto hoćemo i želimo da građani vide da se nešto konkretno menja ispred njihovih ulaza“, rekao je Jovičić.

#Beograd

#Goran Vesić

#Tašmajdan

<
'