AKTUELNO

Donacija od 5 tona brašna uručena Opštini Rakovica.

Od proglašenja vanrednog stanja brojne rakovičke firme pomažu Gradskoj opštni Rakovica u dopremanju paketa i pružanju različitih vidova pomoći našim najstarijim sugrađanima. Jedna koja se svakako izdvaja je firma Mak Trade Group iz Resnika, koja je svoje vozače, magacionere i specijalizovana vozila, stavila su na raspolaganje Volonterskom centru Opštne Rakovica i svim građanima Rakovice, kako niko ne bi ostao bez pomoći!

Zaposleni ove kompanije dostavljaju besplatne pakete našim najstarijim sugrađanima,

dostavljaju dezinfekciona sredstva i neophodne namirnice. Ova firma je danas donirala 5 tona brašna najugroženijim sugrađanima.

Foto: Pink.rs

- Izražavam ogromnu zahvalnost Mak Trejd Grupi jer znam koliko je važno da sada budemo ujedinjeni i voleo bih da i ostali sada slede primer ove firme - istakao je predsednik Opštine Rakovica Vladan Kocić.

U Mak Trejdu ističu da su svesni situacije u kojoj se nalazi naš narod u ovom trenutku, zbog čega su odlučni da pomoć i podršku upute svojim sugrađanima.

- Stava smo da nas status lidera u region u proizvodnji električnih aparata i proizvoda, obavezuje da budemo prvi i kada je odgovornost i solidarnost u pitanju, te je naša kompanija u borbi protiv pandemije virusa COVID-19 dosad pomogla sa više od 400.000 dinara.

Novčana pomoć i pomoć u namirnicama je u ovim trenucima važna i prekopotrebna, ali smo posebno ponosni na naše zaposlene koji su praktično od prvog dana vanrednog stanja u službi svojih sugrađana - izjavio je vlasnik Mak Trejd Grupe, Slavko Radmilović.

Foto: Pink.rs

Iz ove firme poručuju da društvena odgovornost, pre svega, podrazumeva brigu o zaposlenima koji su prioritet i najveći kapital kompanije, zbog čega više od 80 zaposlenih u sistemu ne moraju da brinu za svoje radno mesto. Plate će se do kraja vanrednog stanja isplaćivati redovno.

Delatnost ove kompanije vezana je prevashodno za proizvodnju i prodaju električnih kalorifera, kablovskog pribora, ventilatora za kupatila i ostalog elektro materijala.

Konstantnim rastom asortimana i prometa u proizvodnji i trgovini, zanatska radnja prerasta 2005. godine u novu firmu Mak Trejd Grupu sa sedištem u Resniku.

Sportski duh, želja za uspehom i dokazivanjem doveli su do toga da ova kompanija i dalje pomera granice i razvija preduzetnički duh i da firma danas broji više od 80 zaposlenih, a u svom proizvodnom asortimanu ima više od 800 proizvoda, po kojima je firma Mak Trejd Grupa (Mak Trade Group) prepoznatljiva i van granica naše zemlje.

Foto: Pink.rs

- Kao neko ko je čitav život usmeren na biznis, kao sportsta u duši i pre svega porodičan čovek, otac sam petoro dece, želim da poručim da ćemo nastaviti da pomažemo na sve načine našim sugrađanima kako bi na kraju svi zajedno sa našim porodicama, izašli kao pobednici - istakao je Slavko Radmilović.

Ugovor o donaciji je danas potpisan sa Gradskom opštinom Rakovica.

#Brašno

#Donacija

#Mak Trejd Grupa

#Opština Rakovica

'