AKTUELNO

Grad Beograd pozvao je sve kompanije koje posluju da organizuju poseban prevoz za svoje zaposlene.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da se, na osnovu Odluke Vlade Republike Srbije, večeras u 20.00 časova do daljeg ukida javni prevoz na teritoriji Grada Beograda.

- Sekretarijat za javni prevoz Gradske uprave grada Beograda izdao je nalog da se od večeras u 20.00 časova do daljeg, ukidiju svi polasci na svim linijama javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza i sve polaske na svim linijama BG voza - rekao je Vesić.

Foto: Tanjug/Tanja Valić

Danas do 20.00 sati javni prevoz će se odvijati prema sledećem rasporedu:

- na svim gradskim linijama javnog prevoza putnika prvi jutarnji polasci održani su od 5.15 časova, dok će poslednji polasci biti održani do 19.00 časova, nakon čega će od 20.00 časova nastupiti potpuna obustava javnog linijskog prevoza putnika, do daljeg.

- na svim prigradskim i lokalnim linijama javnog prevoza putnika, prvi jutarnji polasci održani su od 5.15 časova, dok će poslednji polasci biti održani do 18:30 časova, nakon čega će od 20.00 časova nastupiti potpuna obustava javnog prevoza.

Foto: TV Pink Printscreen

- Grad Beograd poziva sve kompanije koje posluju da organizuju poseban prevoz za svoje zaposlene. GSP Beograd je spreman, ukoliko je u pitanju veći broj zapolenih, da sklopi posebne ugovore sa kompanijama o direktnom prevozu - poručio je Vesić.

#Goran Vesić

#prevoz

'