AKTUELNO

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Zvezdara prvi je predao listu izbornoj komisiji, pod sloganom „Aleksandar Vučić - Za našu decu“!

Listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ u 13 sati izbornoj komisiji u beogradskoj Opštini Zvezdara su predali član Glavnog odbora SNS-a Vladan Jeremić, kreatorka Suzana Perić, direktor portala Pink.rs Nemanja Pajić, dosadašnji predsednik Skupštine GO Zvezdara Aleksandar Eror, aktuelni direktor JKP "Infostan tehnologije" Strahinja Danilović, a u prisustvu ostalih kandidata SNS-a za odbornike.

Pajić je posle predaje liste istakao da naprednjaci na izbore izlaze sa listom mladih, ali i iskusnih ljudi.

Foto: Pink.rs

„Sinoć smo potpisima podržali listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu“!, a već danas smo predali potpise prvo za parlament, a sada i za našu Zvezdaru. Sa izborom ovakvih ljudi sa liste „Aleksandar Vučić - Za našu decu“, osiguraćemo bolju budućnost za sve. Kada kažem za sve, tu prvenstveno mislim na najmlađe i na najstarije naše sugrađane. Naši sugrađanai uz ovakvu listu nemaju šta da brinu. Da se ne bi zaustavio napredak Srbije, lista „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ mora da pobedi, a nama u narednom periodu predstoji rad i borba za još bolju i zdraviju Srbiju“, rekao je Pajić, a poseban akcenat stavio na još veći razvoj Zvezdare.

Kako je rekao Pajić, Zvezdara je opština u kojoj je proveo veliki period svog života, uključujući i školovanje.

„Rođen sam u Beogradu 1979. godine i srećan sam što se moj grad konačno menja, gradi, dobija izgled metropole. Biram ljude koji žele da se mladi i obrazovani vrate u našu zemlju, u njoj ostanu i učestvuju u njenom razvoju“, zaključio je Pajić.

Foto: Pink.rs

Na listi „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ za Zvezdaru su modna kreatorka Suzana Perić, košarkaš Đorđe Gagić, pevačice Neda Ukraden i Vesna Zmijanac, novinar Nemanja Pajić, zamenik direktora KBC Zvezdara dr Vojislav Lekić i mnogi drugi.

Reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Partizana Đorđe Gagić kaže da je oduševljen kako danas izgleda Zvezdara.

Foto: Printscreen YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL

„Odluka da budem deo liste ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu‘ bila je jednostavna i doneta srcem, kako mi sportisti i donosimo odluke. Podržavam politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke zbog budućnosti naše dece, zbog šanse koju dobijaju mladi u svojoj zemlji, zbog svega što je za našu zemlju urađeno u prethodnom periodu, zbog napretka Srbije na svim poljima. Taj prosperitet oseća se i na Zvezdari gde je u protekle 4 godine urađeno mnogo, mnogi krajevi Zvezdare su po prvi put dobili parkić, igralište, pa čak i kanalizaciju i asfaltiran put. To je rezultat odgovorne politike koju je sprovodila vlast na Zvezdari predvođena Srpskom naprednom strankom u prethodne 4 godine. Bila bi mi čast da budem deo tima koji će nastaviti sa razvijanjem svih krajeva Zvezdare u narednom periodu i da svojim idejama i energijom doprinesem stvaranju još bolje Zvezdare za našu decu“, rekao je Gagić.

#Zvezdara

#“Aleksandar Vučić – Za našu decu”

'